Als je net bent verhuisd kan het moeilijk zijn om je echt thuis te voelen in je nieuwe woning. Misschien heb je nog niet alle meubilair of zit je nog met een tuin die niet af is. Het is lastig om je dan echt te ontspannen in je eigen woning. Wij geven wat tips om van je woning toch een echt thuis te maken. Dit kan onder andere met de spullen van Maison Home – Van Huis naar Thuis.

Het meubilair

Het eerste punt waar je op moet letten in een woning en wat ook het eerste opvalt is het meubilair. Zorg ervoor dat je meubilair hebt dat jij echt leuk vindt. Je hoeft niet mee te gaan met de laatste nieuwe trends als dit niet jouw smaak is. Zorg ook voor meubilair van goede kwaliteit. Als je meubilair van slechte kwaliteit is dan ga je je hier uiteindelijk aan ergeren. Hierdoor voel je je nog niet rustig. Ook kan het helpen om meubilair uit te zoeken dat bij elkaar past. Dit creëert extra rust in huis. Het wordt namelijk erg druk met verschillende houttinten in je woning. Het meubilair van Maison Home – Van Huis naar Thuis kun je ontzettend goed met elkaar combineren.

De inrichting

Zorg dat je het gekozen meubilair op de juiste plek zet. Veel mensen hebben de neiging om alles tegen de muren te zetten. Hierdoor blijft een grote ruimte ook altijd ruim en kil ogen. Het werkt veel beter als je de muren loslaat. Je kunt een grote kamer verdelen in kleinere gedeeltes door vloerkleden neer te leggen of een scheidingskast te gebruiken. Hierdoor wordt het een stuk knusser en gezelliger.

De decoratie

Ook decoratie is belangrijk. Zonder decoratie lijkt je huis op een show woning. Zorg voor wat mooie planten. Deze zorgen meteen voor een schonere lucht in je woning. Kies ook een kleurtje dat je graag terug wilt laten komen. Kleur in je woning brengt iets meer vrolijkheid en gezelligheid. De meest belangrijke tip is nog wel deze, zorg voor voldoende persoonlijke foto’s. Foto’s maken je blij als je ernaar kijkt. Ze brengen je terug naar mooie herinneringen. Zorg dat deze foto’s in jouw woning te zien zijn. Zo verspreid je de liefde verder door je woning. Zorg ook voor een paar decoratieve sfeerlampen. Zo kun je het in de avond extra knus maken. Ook deze spullen zijn goed te verkrijgen bij Maison Home – Van Huis naar Thuis.

Lees ook: Zorgeloos verhuizen doe je zo.

Lees ook:  Verdubbel opbergruimte met handige kasten