Over ons

Bloggers met groene vingers

Huisjesmagazine is een bron van wooninspiratie. Net als onze lezers krijgen wij maar geen genoeg van de laatste woontrends, tuin ideeën en inspiratie voor in en rondom het huis.

Wij plaatsen wekelijks leuke blogs bomvol ideeën voor huis en tuin. Van slaapkamer inspiratie tot handige tips voor in de woonkamer, keuken en nog veel meer!

Auteur

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!