Wanneer je gaat verhuizen is het belangrijk om je hierop goed voor te bereiden. Wanneer je dit niet doet, zul je tegen allemaal verschillende zaken aanlopen. Omdat we weten hoe stressvol een verhuizing kan zijn, zijn we voor jou op onderzoek uitgegaan. Zo zijn we tot een aantal tips gekomen. Zorgeloos verhuizen doe je zo!

Opruimen

De eerste tip die we voor je hebben, is om tijdens de verhuizing een lijst te maken van de spullen die je hebt. Doe dit ook per kamer. Je doorloopt iedere kamer en kijkt welke spullen belangrijk of breekbaar zijn. Ook schrijf je de spullen op die je niet meer wilt hebben. Een verhuizing is nu eenmaal heel handig om al je spullen uit te zoeken. Wanneer je alle spullen hebt opgeschreven kun je bepalen wat je ermee gaat doen. De spullen die weg kunnen, hoef je niet altijd weg te gooien. Misschien kun je hier iemand heel blij mee maken of verdien je er nog wat aan via Markplaats. Doe dit allemaal op tijd!

Offertes aanvragen

We weten allemaal hoe ontzettend vervelend het is om te verhuizen. Je moet aan ontzettend veel zaken denken en het kost veel moeite. Om die reden kiezen veel mensen voor een verhuisbedrijf. Bij een verhuisbedrijf kun je eenvoudig kiezen uit verschillende verhuisdata, maar het is wel belangrijk om altijd op tijd een offerte aan te vragen. Je wilt natuurlijk niet voor verassingen te komen staan op jouw verhuisdag. Wil jij bijvoorbeeld een verhuisbedrijf in Landgraaf raadplegen? Doe dit dan op tijd en kijk goed naar de mogelijkheden.

Opslag mogelijkheden

Het kan wenselijk zijn om je spullen tijdens een verhuizing tijdig op te slaan bij een opslag. Het kan heel goed voorkomen dat je nog helemaal niet in je nieuwe woning kan of zelfs gaat emigreren. Is dit bij jou het geval? Vraag dan bij je verhuisbedrijf of dit daar mogelijk is. Is dit niet het geval? Kijk dan voor een externe opslagplek.

Etiketten

De laatste tip die we voor je hebben is om etiketten te gebruiken voor de verschillende verhuisdozen. Schrijf hier vervolgens de naam op van de kamer waar de spullen uit komen. Dit maakt het makkelijker om alles terug te vinden.

Dit waren ze dan, tips die jou gaan helpen met de verhuizing. Zorgeloos verhuizen doe je zo! Veel succes met de verhuizing.

Lees ook: Baby kamer jongen inrichten en kantoor aan huis inrichten.

Lees ook:  Waar moet je op letten tijdens een bezichtiging?
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!