Tegenwoordig is een industrieel interieur zeer in trek. Het geeft een mooie rustieke en stoere uitstraling. Plus door het gebruik van sterk en duurzaam materiaal gaan de meubels en meubelstukken erg lang mee. Daarnaast zijn de meubels vrij makkelijk zelf te maken door vele tutorials en DIY websites die alles uitleggen. Het enige wat je vaak nodig hebt is het juiste force gereedschap. Want met het juiste gereedschap heb je die nieuwe steigerbuis kapstok klaar in een handomdraai.

steigerbuis kapstok

Stoer en praktisch

Een robuuste kapstok van steigerhout is naast heel stoer ook zeer praktisch. Je kan namelijk ontzettend veel jassen kwijt waarbij het weinig ruimte in beslag neemt. Je monteert de kapstok namelijk aan de muur. Hierbij kun je het heel simpel houden met alleen buizen en hierdoor is er alle ruimte voor jassen. Maar met een plank creëer je de extra ruimte om ook je hoeden, petten, handschoenen en andere noodzakelijke dingen een plaats te geven. Dit kun je doen door het direct op de plank te leggen of een mand waar je alles in kan doen. Een mand kan voor meer rust zorgen in de gang doordat het iets meer opgeruimd is. Zeker wanneer je maar een kleine gang hebt is dit goed om over na te denken

sierkussens buiten

Zelf ontwerpen of een kant-en-klare steigerbuis kapstok

Een steigerbuis kapstok kan heel divers zijn. Door het gebruik van de juiste koppelstukken kun je elke vorm maar maken die je wilt. Ben je zelf niet zo handig dan zijn er genoeg ontwerpen te vinden op het internet en hoef je alleen maar te kijken welke het beste bij jouw past. Ook kun je ze combineren door een ontwerp te pakken dat je heel mooi vindt om daar ook een stukje jouw eigen draai aan te geven. Zo krijg je toch een volledig uniek ontwerp bij jou in de gang te hangen. Een blikvanger voor elke gast die binnenkomt en jouw kapstok voor het eerst zal zien. Dit kan een mooi statement zijn voor de rest van jouw interieur. Verder kun je een mooi ontwerp maken voor de kapstok in de gang, of misschien ook voor de kapstok in de garage, of extra ruimte in je kledingkast.

steigerbuis kapstok

Een goede prijs voor een sterke kwaliteit

Een kapstok van steigerbuizen is vaak van zeer hoge kwaliteit. Doordat het robuust is kan het al snel jaren mee gaan. Wil je na een aantal jaren toch wat anders, kun je ook snel toevoegingen aanbrengen aan de kapstok. Zo zorg je voor variatie terwijl het niet extra duur hoeft te worden. Op die manier kun je geld besparen voor bijvoorbeeld die mooie jas die je al een tijdje hebt gezien. Die dus ontzettend mooi past om aan jouw unieke kapstok te hangen van steigerbuizen.

Lees ook:  De voordelen van een room divider
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

352 Comments

Leave a Reply