Sierkussens zijn échte sfeermakers. Kan jouw interieur dus wel wat sfeer of extra kleur gebruiken? Of ben je gewoon even toe aan iets compleet anders? Met de juiste sierkussentjes kun je zelfs van de meest grijze saaie bank een extra eyecatcher maken. Omdat er zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en kleuren zijn kan het nog knap lastig zijn om een keuze te maken. Kijk daarom goed rond en laat je inspireren.

sierkussens buiten

Geef je interieur kleur

Veel mensen kiezen ervoor om hun interieur zo neutraal mogelijk te houden, simpelweg omdat ze bang zijn na een korte tijd al uitgekeken te zijn op een bepaalde kleur. Laten we eerlijk zijn, niemand vervangt elk jaar het behang of de bank. Dat zijn grote aankopen die als het goed is ook voor een langere periode een prominente plek zullen hebben in de woonkamer. Het nadeel hiervan is dat er dan een kleurloze ruimte overblijft. Een makkelijke manier van kleur toevoegen zijn dan sierkussens.

sierkussens buiten

Recycle oude kussens met sierkussen hoezen

Heb je nog een paar oude sierkussens op zolder liggen waar je op bent uitgekeken? Dan ben je uitgekeken op sierkussen hoezen, de kussens zelf kunnen er nog prima mee door! Meet de maten op van de kussens en filter tijdens het zoeken naar nieuwe hoezen naar de juiste afmetingen. Doordat je niet voor het kussen hoeft te betalen ben je een stuk goedkoper uit. Gooi ook zeker nooit sierkussen hoezen weg waar je even op bent uitgekeken. Was ze en berg ze ergens op. Ze nemen nauwelijks plek in beslag en grote kans dat je over een jaartje toch weer die vrolijke kleurtjes en patronen in huis wilt.

sierkussens buiten

Sierkussens buiten?

Je las het goed, sierkussens buiten en binnen. Wat is nu een leukere manier om de loungeset net dat beetje meer te geven. Vooral nu de zomer om de hoek staat en de zon langer schijnt zitten we meer in de tuin. Heb je een all weather loungeset? Dan horen daar ook all weather sierkussens bij. Deze zijn gemaakt van precies dezelfde stof als de all weather loungeset, maar hebben allerlei leuke patronen en kleurtjes. Daarnaast bieden sierkussens buiten net zoveel comfort als binnen, met wat extra kussentjes lig je toch altijd net van lekkerder.

Lees ook:  Een tuinscherm in uw tuin van composiet
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Leave a Reply