Doe het zelvers opgelet, deze is voor jullie! Niet iedereen heeft zin om alle upgrades uit te besteden en zo bakken met geld kwijt te raken. Wanneer je er over nadenkt, kom je al snel tot de volgende conclusie: eigenlijk kan je het zelf ook wel. Het kan iets langer duren, maar dat bespaard je wel honderden tot duizenden euro’s aan installatie- en consultancy kosten. Ben jij iemand die niet op ‘help mijn man is klusser’ komt doordat jij wél weet hoe je met gereedschap moet omgaan? Dan is dit dé blog voor jou!

Veiligheidsupgrade

Veiligheid is anno 2023 belangrijker dan ooit. Veel mensen hebben een onbegrensd huis. Wat bedoelen we daar mee? Nou, je kan zonder moeite in de voor- of achtertuin komen. Ofwel, er staat niks van een hek of wat dan ook. Wat gebeurt er vervolgens? Inbrekers zien dit en denken “dat is makkelijk wegkomen” en breken vervolgens in. Een hek kan de échte doe het zelf koning of koningin zo in elkaar zetten. Het helpt ook om te zorgen voor een beetje privacy. Natuurlijk, hoe groter het woonoppervlak hoe meer moeite het kost. Uiteindelijk is het een kleine moeite als je ziet wat het je op kan leveren!

Zonnepanelen installeren kan jij ook

Het is wel handig als je geen last hebt van hoogtevrees, want de meeste mensen kiezen er voor om zonnepanelen te installeren op hun dak. Wist je dat je niet persé iemand hoeft in te huren, je kan het ook gewoon lekker zelf doen. De een doet het graag zelf omdat ze dit een voldaan gevoel geeft, de ander wilt graag besparen op de kosten van het plaatsen. Deze tip zijn we niet zelf op gekomen, we kwamen ‘m tegen toen we onderzoek waren het doen. We linken het met liefde, zo weten we zeker dat je alle tips krijgt! Bekijk hier de voordelen!

Wordt de nieuwe vloerboer

Ja hoor, nieuwe vloeren leggen kan geheel zelf én het zorgt er voor dat je woning direct beter uitziet. Of je nou tapijt er uit haalt en laminaat terug er in zet, of dat je kiest om hardhout te implementeren in je woonkamer; een upgrade is een upgrade. Lees je wel goed in over verwachtte materiaalkosten en hoe moeilijk het is om te doen, voor je alles lukraak inkoopt. Een goede voorbereiding kan je meer dan genoeg kosten schelen! Hier lees je welke vloer het beste past bij jouw interieurstijl! Nu ben jij klaar om je huis zelf te upgraden!

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook: Hoe verwerk je wijn in jouw interieur?

Lees ook:  Welke bijzondere woningen staan er te koop?
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!