Er zijn veel verschillende mogelijkheden tot een duurzamer huis. Vaak wordt er gedacht aan zonnepanelen of misschien zelfs een waterpomp. Maar er is ook iets wat bijdraagt aan de verduurzaming van je huis wat minder geld kost, namelijk raamfolie. Mensen denken daar in eerste instantie niet aan. Hoe raamfolie bijdraagt aan de duurzaamheid leg ik je graag uit.

Is raamfolie duurzaam?

Raamfolie is zeker duurzaam, in het bijzonder zonwerende en warmte werende folie. Het is energiebesparend. Je bespaart er tot wel 77% toegenomen warmte mee. Naast dat zorgt de duurzame raamfolie ook voor UV en CO2 vermindering. Dat maakt het een duurzame optie. De folie is erg helder en krast niet snel. Het is dus zeker niet storend voor de doorkijk. Verlichting, verwarming en airconditioning in een woning of bedrijf hebben een grote invloed op de uitgaven. Warmte van de zon kan de warmtelast van een gebouw met 60% verhogen. Nu de elektriciteits- en verwarmingsrekening elk jaar omhoog gaan, denken veel mensen er meteen aan om meer te doen met minder. 3M Solar Control Raamfolie vermindert de warmtewinst met 77%. Hierdoor hoef je minder airco, verwarming, verlichting te gebruiken. kosten besparen! 3M Solar Control Window Film zorgt ook voor een efficiëntere klimaatbeheersing in het interieur.

Riboraamfolie

Riboraamfolie is een bedrijf dat verschillende raamfolie aanbiedt en installeert. Op de website kan je er gemakkelijk een offerte aanvragen zodat je snel weet hoeveel het je gaat kosten. Riboraamfolie.com is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van advies en montage van folie en geeft 12 jaar garantie op folie. Je vindt er decoratieve folie, zonwerende folie en veiligheidsfolie. Ze vinden het erg belangrijk om goed advies te geven, het is namelijk meer dan een stuk folie. Bekijk snel de website.

Bekijk ook 

Lees ook:  Aandacht besteden aan je tuin is de moeite waard
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!