De tuin is een veelzijdige ruimte, waar je in de lente en in de zomer vaak bent. Tegenwoordig kun je zelfs in de winter in je tuin zitten als je een goede serre hebt. De tuin speelt een belangrijke rol in ons leven, waarbij het niet uitmaakt of je een grote of een kleine tuin hebt. Zelfs als je alleen een balkon hebt is het vaak heerlijk om even naar buiten te kunnen met goed weer. Je komt in je tuin tot rust. Het is dan ook zeker de moeite waard om aandacht te besteden aan je tuin. Waarom is dat zo? In deze blog vertellen we je er meer over.

 

Verbinding

Je tuin is een plek waar je in verbinding kunt komen met de natuur. Je kan hier genieten van alle bloemen en planten en je kan genieten van je fontein of je vijver als je die hebt. Ga heerlijk in het zonnetje zitten en geniet van het geluid van de vogels of neem een goed boek mee en ontspan. Door tijd in je tuin door te brengen voel je je verbonden met de natuur en kun je volledig ontspannen.

 

Creatief

Hou je van bezig zijn in je tuin? Dan kun je hier je creativiteit ook in kwijt. Het maakt daarbij niet uit of je een ervaren tuinierder bent of niet, je kan op allerlei manier je creativiteit kwijt in je tuin. Als hier je aandacht heen gaat kun je daarna ook extra genieten in je tuin, doordat je zelf je tuin mooi hebt gemaakt. Je kan alles zo inrichten met bloemen en planten dat het helemaal naar jouw smaak is om zo de tuin van je dromen te creëren. Let wel op de rol van onkruid in je tuin, want dit kan je tuin mooi aanvullen!

 

Ontspannen

Als je goed aandacht hebt besteed aan je tuin dan is dit een plek waar je kan ontspannen. Ga lekker in je tuin zitten en geniet. Zorg dat je een goede loungeset hebt en een goede eettafel in je tuin. Je kan zelf je tafel helemaal samenstellen met losse tafelbladen, zodat jij de perfecte tafel hebt die helemaal past in jouw tuin. Is het heel goed weer? Nodig dan je vrienden en familie uit voor een heerlijke barbecue.

losse tafelbladen

Bekijk ook: 

Lees ook:  Dit zijn dé tegel trends van 2022
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!