De tv, sinds het ontstaan van het televisiescherm is deze zeer veel veranderd. Waar je vroeger grote kasten had die je alleen kwijt kon op een tv meubel. Is het tegenwoordig volledig ontwikkeld tot een plat scherm. Daarbij zijn ze wel groter geworden waardoor het nog steeds veel ruimte in beslag neemt zodat je nog steeds veel meubelkasten ziet. Maar dankzij de dunne ontwerpen zijn er ook nieuwe mogelijkheden in opkomst om het televisiescherm een plaats te geven in de huiskamer, keuken of slaapkamer. Wanneer je de juiste muur hebt heb je nu de mogelijkheid om het televisie scherm op te hangen aan de muur.

Strak, modern en ruimte

Door de tv aan de muur te hangen krijg je weer ruimte in je huis. De grote kast waar de tv normaal in staat kan de kamer uit door de tv op te hangen aan de muur. Dit geeft rust en een modern character aan je interieur. Wil je een strakke en serene uitstraling dan kun je kiezen voor een tv beugel die maar een paar centimeter van de muur af zit. Wil je meer flexibiliteit omdat je niet altijd op dezelfde plek tv kijkt, heb je de mogelijkheid voor een draaibare beugel. Zo kun je ook de tv zien wanneer je in de keuken het eten staat voor te bereiden. Of misschien zelfs naar buiten draaien zodat je in de tuin de voetbalwedstrijd kan zien tijdens het BBQ’en.

Voor elke woning een andere oplossing mogelijk

Elke woning is anders en vraag een eigen oplossing. Daarom is het fijn om te weten dat er enorm veel verschillende keuze is. Zo kun je kiezen uit draaibaar-, kantelbaar-, of vaste muurbeugel. Of misschien zelfs vanaf het plafond of een andere oplossing. Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken voor de beste oplossing kun je jouw verhuisbedrijf Limburg altijd vragen voor advies. Als verhuisbedrijf zie je namelijk veel verschillende huizen en mogelijkheden, zeker hoe je het beste uit jouw interieur kan halen met de ruimte die beschikbaar is.

Flexibel en ruimtebesparend

Met een draaibare tv beugel zorg je dus niet alleen voor een strak interieur maar zorg je ook voor een grote ruimtebesparing. Zeker wanneer je een kleine ruimte hebt is dit een goed punt om over na te denken. Zeker wanneer je er van houdt om op een groot scherm je favoriete tv series en films te kijken. Een groot scherm betekent namelijk ook een groot tv meubel. Maar met een draaibare tv beugel heb je toch je ideale beeldscherm terwijl je niet de ruimte kwijt raakt in je huis. Op die manier kun je jouw woonruimte optimaal gebruiken met het grootste leef gemak.

Lees ook:  Waarom je de Limburgse vlag moet ophangen