De tv, sinds het ontstaan van het televisiescherm is deze zeer veel veranderd. Waar je vroeger grote kasten had die je alleen kwijt kon op een tv meubel. Is het tegenwoordig volledig ontwikkeld tot een plat scherm. Daarbij zijn ze wel groter geworden waardoor het nog steeds veel ruimte in beslag neemt zodat je nog steeds veel meubelkasten ziet. Maar dankzij de dunne ontwerpen zijn er ook nieuwe mogelijkheden in opkomst om het televisiescherm een plaats te geven in de huiskamer, keuken of slaapkamer. Wanneer je de juiste muur hebt heb je nu de mogelijkheid om het televisie scherm op te hangen aan de muur. Bekijk hier de voordelen van een draaibaar tv beugel

Strak, modern en ruimte met een draaibaar tv beugel

Door de tv aan de muur te hangen krijg je weer ruimte in je huis. De grote kast waar de tv normaal in staat kan de kamer uit door de tv op te hangen aan de muur. Dit geeft rust en een modern character aan je interieur. Wil je een strakke en serene uitstraling dan kun je kiezen voor een tv beugel die maar een paar centimeter van de muur af zit. Wil je meer flexibiliteit omdat je niet altijd op dezelfde plek tv kijkt, heb je de mogelijkheid voor een draaibare beugel. Zo kun je ook de tv zien wanneer je in de keuken het eten staat voor te bereiden. Of misschien zelfs naar buiten draaien zodat je in de tuin de voetbalwedstrijd kan zien tijdens het BBQ’en.

Voor elke woning een andere oplossing mogelijk

Elke woning is anders en vraag een eigen oplossing. Daarom is het fijn om te weten dat er enorm veel verschillende keuze is. Zo kun je kiezen uit draaibaar-, kantelbaar-, of vaste muurbeugel. Of misschien zelfs vanaf het plafond of een andere oplossing. Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken voor de beste oplossing kun je jouw verhuisbedrijf Limburg altijd vragen voor advies. Als verhuisbedrijf zie je namelijk veel verschillende huizen en mogelijkheden, zeker hoe je het beste uit jouw interieur kan halen met de ruimte die beschikbaar is.

Flexibel en ruimtebesparend

Met een draaibare tv beugel zorg je dus niet alleen voor een strak interieur maar zorg je ook voor een grote ruimtebesparing. Zeker wanneer je een kleine ruimte hebt is dit een goed punt om over na te denken. Zeker wanneer je er van houdt om op een groot scherm je favoriete tv series en films te kijken. Een groot scherm betekent namelijk ook een groot tv meubel. Maar met een draaibare tv beugel heb je toch je ideale beeldscherm terwijl je niet de ruimte kwijt raakt in je huis. Op die manier kun je jouw woonruimte optimaal gebruiken met het grootste leef gemak.

Lees ook:  Wonen in een herenhuis
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!