Een droom voor de meeste vrouwen is om een eigen beautykamer te hebben en ook om deze kamer naar eigen stijl te mogen inrichten. In een beautykamer kun je jezelf optutten en heb je alles binnen handbereik wat je nodig hebt. Daarnaast is het ook prettig dat je in je eigen beautykamer niet alles meteen hoeft op te ruimen, want niemand hoeft zich hieraan te storen. In deze blog lees je meer over het inrichten van een beautykamer.

Kies een grote make-up tafel

Om jezelf te kunnen optutten mag een make-up tafel niet ontbreken. Hier kun je al je make-up en gezichtsverzorging op zetten of je kunt kiezen voor een tafel met aan zijkant laden of een grote lade onder het tafelblad. Zo ziet je tafel er opgeruimd uit en kun je in de lades je producten ordenen. Koop liever een grotere tafel dan een kleine tafel, zeker als je veel producten hebt en je altijd rommelig bent met opmaken.

Spiegel met verlichting

Zonder spiegel kun je jezelf ook niet zien en weet je niet of de make-up mooi zit of juist niet. Een spiegel met verlichting aan de zijkant past perfect in een beautykamer. Zo heb je nog beter licht dan buitenlicht of een lamp aan het plafond en krijgt jouw beautykamer een hele verandering. Het lijkt wel alsof je bij een professionele make-up artiest zit! Een spiegel met verlichting is ook aan te raden, zeker als het donker of winter is, want zo heb je altijd fel licht.

Zorg voor opbergruimte

Waarschijnlijk heb je spullen genoeg die je in je beautykamer wilt neerzetten. Om deze kamer toch overzichtelijk en netjes te houden raden wij je aan om kasten te kopen om je spullen in op te bergen. Je kunt ook bovenop je kasten nog een paar spullen neerzetten die je dagelijks gebruikt. Dit is een goede plek voor jouw Magnetic gelpolish kleuren. Zo heb je al je spullen binnen handbereik en ziet het er ook nog eens netjes uit.

Maak het persoonlijk

Een kamer met alleen maar spullen laat niet meteen zien wie jij bent. Maak het daarom persoonlijk met een paar foto’s van jezelf en met vrienden of familie. Je kunt een fotoslinger maken of je kunt foto’s ophangen aan de muur. Verwerk kleine accessoires om te laten zien wie jij bent en wat jij leuk vindt. Is je lievelingskleur paars? Voeg dan een enkele paarse tinten toe om de kamer persoonlijker te maken.

Lees meer over inrichten zoals inrichting voor een kantoor aan huis en koselig wonen

Lees ook:  Het onderhouden van je meubelen
Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!