Ben jij benieuwd naar duurste woningen in Rotterdam? Hier vind je een exclusieve blik op de vijf duurste huizen die momenteel op de markt zijn. Elk van deze woningen biedt een unieke levensstijl op toplocaties. Duik mee in de wereld van luxe en comfort.

5. ‘s-Gravenweg 724  – vraagprijs: €3.500.000

Stel je voor: een vrijstaande villa omgeven door luxe. Op de ‘s-Gravenweg vind je dit juweel met een woonoppervlakte van 181 m2, gelegen op een ruim perceel van 621 m2. Gebouwd in 2007, biedt deze woning met energielabel A een perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Ideaal voor gezinnen, ligt deze villa in de kindvriendelijke buurt ‘s-Gravenland. Voorzieningen zijn nooit ver weg, met het centrum van Rotterdam binnen fietsafstand en openbaar vervoer op loopafstand.

4. Koningin Emmaplein 9 – vraagprijs: €3.995.000

Ervaar historische grandeur in een pand uit 1890, gelegen aan het Koningin Emmaplein. Dit adres is niet alleen het grootste in de straat maar biedt ook een ongekende oppervlakte van 1181 m². De locatie combineert oude charme met moderne luxe, waarbij het energielabel A garant staat voor energie-efficiëntie. Het perceel van 300 m² ligt in een levendige omgeving, waar historie en hedendaags comfort samenkomen. Met diverse voorzieningen binnen handbereik is dit de ultieme kans om in een stukje Rotterdamse geschiedenis te wonen.

Blijf lezen voor de top drie duurste woningen en ontdek waar de allerrijksten van Rotterdam hun dagen doorbrengen. Elk van deze woningen heeft zijn eigen verhaal en exclusiviteit, waardoor je misschien wel je droomhuis tegenkomt!

Rotterdam

3. Baan 64 – vraagprijs: €4.250.000

Welkom in dit ruime 6-kamer appartement aan de Baan, een karaktervolle toevoeging aan het stadsbeeld van Rotterdam. Gebouwd in 2022 en met een oppervlakte van 449 m2, belichaamt dit appartement moderne luxe met een energielabel A+. Gelegen in de Stadsdriehoek, combineert het levendig stadsleven met de rust van een privé appartement. De bereikbaarheid is uitstekend met voorzieningen op korte loopafstand, waaronder supermarkten en het treinstation. Perfect voor wie stedelijke dynamiek zoekt zonder in te boeten op wooncomfort.

2. Wilhelminakade 683 – vraagprijs: €4.995.000

Ervaar het summum van stedelijk wonen in het penthouse van ‘De Rotterdam’, gelegen op de iconische Wilhelminakade. Dit bijzondere appartement, ontworpen door de wereldberoemde Rem Koolhaas, spreidt zich uit over de gehele 44ste verdieping. Met zes slaapkamers en evenveel badkamers, twee luxueuze keukens en uitzonderlijke woonkamers, biedt het 706 m² aan ongekende luxe. Het uitzicht is fenomenaal met een 360 graden panorama over Rotterdam. Voor het beheer van grootschalige woningen zoals deze zijn diensten zoals afvalcontainers in Rijnmond geen overbodige luxe, zorgend voor een schoon en opgeruimd huis.

1. Landverhuizersplein 152 – vraagprijs: €5.495.000

Dit 5-kamer appartement op het Landverhuizersplein biedt een exclusieve woonervaring met een oppervlakte van 442 m2. Gebouwd in 2005 en voorzien van energielabel A, toont dit huis moderne efficiëntie in een van de meest begeerde buurten van Rotterdam: Kop van Zuid. De buurt is levendig en trekt voornamelijk jonge bewoners aan. De woning ligt op loopafstand van voorzieningen zoals supermarkten en het treinstation. Met de nabijgelegen uitvalswegen ben je in drie minuten op de snelweg, ideaal voor snelle verbindingen met de rest van Nederland.

Lees ook:  De groei van zonnepanelen

Jouw toekomst in luxe

Heb je ooit gedroomd van wonen op niveau? Deze top vijf duurste woningen in Rotterdam laten zien dat luxe en comfort hand in hand gaan. Elk van deze exclusieve woningen biedt unieke eigenschappen die bijdragen aan een verfijnde levensstijl. Voor praktische zaken, zoals afvalbeheer, zijn diensten zoals afvalcontainers Rijnmond in de buurt en eenvoudig te regelen. Dit verzekert dat je droomhuis niet alleen mooi, maar ook netjes blijft. Zie jij jezelf al zitten op een van deze prachtige locaties? Vergeet niet dat elk detail telt bij het kiezen van je ideale thuis. Denk aan de afwerking, de ligging en natuurlijk de dagelijkse beleving. Kies voor een huis waar je niet alleen trots op kunt zijn, maar waar je elke dag opnieuw de luxe kunt ervaren zoals je die voor ogen hebt.

Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!