Trendy ronde eettafel uitschuifbaar

Je leest het goed, een ronde eettafel maar dan uitschuifbaar! De laatste tijd zie je de ronde eettafel steeds vaker voorbij komen, en dat is niet zonder reden. Door de uitschuifbare functie past deze tafel in elke eetkamer en maakt de ruimte ook direct een stuk ruimtelijker. Wij zijn in ieder geval helemaal verkocht. Laat ons jou meer vertellen over waarom een ronde eettafel uitschuifbaar een perfecte toevoeging is aan jouw interieur!

 

Voordelen van een ronde eettafel uitschuifbaar

Eerder vertelde wij al dat je met een ronde eettafel veel ruimte creëert. Bij een vierkante of rechthoekige tafel zul je al snel merken dat de tafel veel meer ruimte in beslag neemt dan eigenlijk nodig is, de hoeken worden nooit gebruikt. Sterker nog, de hoeken worden vaak juist als heel vervelend ervaren omdat er sneller tegenaan wordt gestoot. Buiten dat je met een ronde eettafel geen last hebt van uitstekende hoeken, nemen de tafelpoten ook nog eens minder plek in beslag. Daarnaast wordt er vaak gezegd dat een ronde tafel al snel te klein is, als je meerdere personen wilt ontvangen. Daar is een ronde eettafel uitschuifbaar dé oplossing voor. Door het middenstuk uit te schuiven krijgt de tafel een ovale vorm, waar meer plek beschikbaar is.

 

Gezellig natafelen

Na het avondeten nog een kopje koffie aan tafel doen is natuurlijk super gezellig. Toch is het met een oneven aantal personen altijd minder aan een rechte tafel. Een persoon zit alleen aan een kant en moet ongemakkelijk in het midden gaan zitten om niet buiten de groep te vallen. Met een ronde tafel zul je daar nooit last van hebben, je kunt zelfs in een perfecte driehoek gaan zitten met drie personen. Ook voor een spelletjes zoals een potje kaarten is een ronde eettafel ideaal!

 

Styling tips

Door de ronde eettafel uitschuifbaar te accentueren met allerlei accessoires creëer je al snel een gezellig sfeer in huis. Gebruik hiervoor bij voorkeur organische vormen met een natuurlijke oorsprong, zoals een aardewerken schaal of een houten poef met sierkussens voor buiten en binnen. Maak een geheel van je woning door ook bijvoorbeeld een ronde salontafel neer te zetten.

Lees ook:  Verhuistips voor je urban jungle

Leave a Reply