Het is al een poosje zomer, ben jij al op vakantie geweest? Je hebt nog een paar weken om nog op vakantie te gaan in dit seizoen. Nadat we een tijdje niet naar buiten mochten vanwege corona kunnen we eindelijk weer eens naar het buitenland. Soms is het even moeilijk om een keuze te maken waar je deze keer heen gaat. De meeste hebben dan wel een droomvakantie, maar uiteindelijk kunnen de ideeën op zijn, en dan heb je wat inspiratie nodig. Voor vakantie inspiratie ben je hier aan het goede adres, want deze blog staat er vol van!

Great Barrier Reef duiken

Duiken op zich is een prachtige ervaring, als je een nieuwe wereld onderwater ontdekt. Het zou best kunnen dat je al eens bent gaan duiken, maar ben je ook al eens in het grootste koraalrif ter wereld geweest? In Australië ligt bij de kust van Queensland een zeer unieke plek onder water waar je zeker je ogen uit kijkt, met een duikbril op dan. In dit koraalrif wat vanuit de ruimte te zien is kun je samen met schilpadden zwemmen.

hofparken verkoop

Hofparken verkoop

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker in Nederland te blijven en in je eigen vakantiehuisje vakantie te vieren. Je kunt namelijk een eigen vakantiehuisje huren in bijvoorbeeld een van de hofparken. De hofparken verkoop kan wel iets voor jou zijn als je je eigen plekje wilt voor je vakantie door te brengen. Dan hoef je niet naar het buitenland en je bent in een vertrouwde omgeving.

Hoogste bungeejump ter wereld

Hopelijk heb je geen hoogtevrees, want de hoogste bungeejump ter wereld is een pittige hoogte! Als je voor die echte adrenalinekick wilt gaan, kun je in Zuid-Afrika van de Bloukrans brug bungeejumpen. Wanneer je van deze brug af springt, bungeejump je maar liefst 216 meter.

hofparken verkoop

Kajakken in Noorwegen

Als je van prachtige uitzichten houdt, is deze zeker iets voor jou. Noorwegen staat bekend om zijn fjorden, deze kun je doormiddel van een kajak in het echt bewonderen. Mocht je bijvoorbeeld een roadtrip hebben naar Scandinavië kun je gaan kajakken tussen de prachtige fjorden van Noorwegen.

Heb je deze blog gelezen en ben je geïnteresseerd in onze andere blogs? Lees dan eens onze blog over “tuin zomerproof maken? Zo doe je dat

Lees ook:  Een aankoopmakelaar inhuren