De kunst van tuinontwerp en het buitenleven komen samen bij Buro van Rooijen. Ze gaan veel verder dan het creëren van tuinen, ze toveren de wensen van klanten om in exclusieve buitenruimtes. De projecten zijn oases van rust en schoonheid waarin de dromen van klanten werkelijkheid worden gemaakt. Bij Buro van Rooijen draait het om de weerspiegeling van de klant in de buitenruimte. Het team staat klaar om de visie van de klant te omarmen en deze om te zetten in een prachtig design. Lees snel verder om te ontdekken wat Buro van Rooijen allemaal kan doen voor jouw buitenruimte.

Buro van Rooijen tuininrichting

Bij Buro van Rooijen weten ze als geen ander hoe belangrijk de tuininrichting is bij het creëren van een buitenruimte die naadloos aansluit op de levensstijl van klanten. Ze gaan veel verder dan alleen het ontwerp, ze streven namelijk naar een buitenruimte met een functionele, esthetische en gebruiksvriendelijke omgeving. Dit bedrijf vertaald de visie van klanten naar een inrichtingsplan dat tot in detail aansluit op de wensen en behoeften. Met exclusieve designelementen en hoogwaardige materialen wordt een harmonieus geheel gecreëerd dat de huidige buitenruimte omtovert tot een magische plek.

Buro van Rooijen is op de hoogte van de allerlaatste trends en innovaties op het gebied van tuinarchitectuur. Met deze kennis maken ze een tuin die helemaal aansluit bij de klant en de omgeving. Het team houdt zich bezig met het samenbrengen van verschillende elementen, zoals kleuren, materialen, bestrating en beplanting. Dit zijn namelijk de onderdelen die de buitenruimte compleet maken.

Ben je op zoek naar een veranda voor in je tuin? Bekijk dan deze blog om te ontdekken welke veranda het beste bij je huis past.

Buro van rooijen

Passie voor tuindesign

De drijvende kracht achter het bedrijf Buro van Rooijen is de grote passie voor tuindesign. Het team is gepassioneerd door het creëren van buitenruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron voor rust en ontspanning vormen. Ze streven ernaar om elke tuin tot leven te brengen, en de wensen van de klant zo goed mogelijk te implementeren in het ontwerp. Of de klant nu verlangt naar een groene oase, een eigentijdse buitenruimte, of een meditatietuin, de passie van Buro van Rooijen is de motor achter het realiseren van deze wensen. Een tuin is meer dan alleen een buitenruimte, het is een expressie van persoonlijkheid en levensstijl.

Zwembaden

Een zwembad voegt luxe toe aan de buitenruimte. Bij Buro van Rooijen werken ze met de zwembaden van Starline. Deze zwembaden zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Afhankelijk van de afmetingen van de tuin en door hoeveel personen het bad gebruikt zal worden, adviseren ze klanten een passend zwembad. Hiernaast wordt er gelet op de positionering van het zwembad binnen het ontwerp en de overige faciliteiten om het zwembad heen. De wensen van de klant staan hierbij op nummer 1. Op deze pagina vind je een overzicht van de zwembaden die Buro van Rooijen aanbiedt.

Succesvol project in ’s Gravenvoeren

Buro van Rooijen heeft al verschillende mooie projecten mogen leveren voor klanten, zo ook voor Lilian en Egid uit ’s Gravenvoeren. Dit gepensioneerde stel heeft Buro van Rooijen benaderd voor de aanleg van een zwembad in hun achtertuin. Na een gesprek met de klanten waren de wensen duidelijk en zijn ze aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp. De klanten wilden graag een zwembad waarin hun 3 kleinkinderen konden spelen, maar waarin ze ’s ochtends ook een aantal baantjes konden trekken. En hierbij hoort natuurlijk ook een buitendouche.

Lees ook:  Voordelen van een Douglas buitenkeuken

Naast het implementeren van de wensen van klanten, houdt Buro van Rooijen ook rekening met de bestaande situatie van het huis. In dit project lag er verderop van het huis een paardenstal. Tijdens het ontwerpen van de tuin voor Lilian en Egid is er rekening gehouden met zichtlijnen en looproutes.Ook factoren die invloed hebben op de veiligheid in verband met de kinderen die gebruik gaan maken van het zwembad. Dit is de meerwaarde die je ontvangt bij de samenwerking met Buro van Rooijen.

Heb jij interesse gekregen in de diensten van Buro van Rooijen na het lezen van deze blog? Bekijk dan hier de website!

 

Meggie Houben

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!